Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26423
Title: Харчова промисловість № 22
Authors: Національний університет харчових технологій
Keywords: сировина
матеріали
процеси харчових виробництв
проектування
технологія
raw materials
food production processes
design
technology
Issue Date: 2017
Citation: Харчова промисловість : науковий журнал / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. – Київ : НУХТ, 2017. – № 22. – 184 с.
Abstract: Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Presents the results of scientific research in food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, apparatus, equipment, automation, food production and Economics of the food industry. Designed for scientific and engineering-technical workers of food industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26423
Appears in Collections:Харчова промисловість

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
№22.pdf5.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.