DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26664

Название: Активне біодеградоване паковання як спосіб запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів
Другие названия: Active bioedegrade packing as way of prevention of filling bread billy products
Авторы: Голь, Артем Олегович
Чорна, Анастасія Іванівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Gol, Artem
Chorna, Anastasia
Shulga, Oksana
Arsenieva, Larisa
Ключевые слова: біодеградоване паковання
пліснявіння
хлібобулочні вироби
биоразлагаемая упаковка
плесневение
хлебобулочные изделия
biodegradable packaging
mold
bakery products
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Активне біодеградоване паковання як спосіб запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів / А. О. Голь, А. І. Чорна, О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва // Стандартизація, товарознавство та експертиза промислових і продовольчих товарів : тези доповідей всеукраїнської конференції студентів і молодих учених, 18-20 травня 2015 р. – Херсон, 2015. – С. 67-69.
Краткий осмотр (реферат): Охарактеризовано основні методи запобігання пліснявіння хлібобулочних виробів. Проаналізована сировина, що використовується для виготовлення біодеградованих матеріалів. Встановлено, що харчова добавка діоксид титану (Е171) проявляє антимікробну дію, тому доцільним є використання зазначеної речовини при виготовленні пакувальних матеріалів. Охарактеризованы основные методы предотвращения плесени хлебобулочных изделий. Проанализировано сырье, используемое для изготовления биодеградованих материалов. Установлено, что пищевая добавка диоксид титана (Е171) проявляет антимикробное действие, поэтому целесообразным является использование указанного вещества при изготовлении упаковочных материалов. The main methods of preventing mildew of bakery products are characterized. The raw materials used for the production of biodegradable materials are analyzed. It is established that the food additive titanium dioxide (E171) exhibits antimicrobial effect, therefore it is expedient to use the specified substance in the manufacture of packaging materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26664
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Херсон 18-20.05.2015.pdf2,94 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback