DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26752

Название: Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі та їх використання при виробництві кондитерських виробів
Другие названия: Sugars, sugar substitutes, sweeteners and their use in the manufacture of confectionery
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Dorohovich, Antonella
Ключевые слова: класифікація
цукри
цукрозамінники
підсолоджувачі
кондитерські вироби
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
классификация
сахара
сахарозаменители
подсластители
кондитерские изделия
classification
sugar
sugar substitutes
sweeteners
confectionery
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Дорохович, А. М. Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі та їх використання при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2017. – С. 103-110.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто класифікацію цукристих речовин і їх поділ на цукри, цукрозамінники і підсолоджувачі. Наведено детальну характеристику кожної групи. Висвітлено розробки НУХТ у напрямі використання цукрозамінників при створенні кондитерських виробів. Рассмотрена классификация сахаристых веществ и их разделение на сахара, сахарозаменители и подсластители. Приведена подробная характеристика каждой группы. Освещены разработки НУХТ в направлении использования сахарозаменителей при создании кондитерских изделий. The classification of sugars and their division into sugars, sugar substitutes and sweeteners is considered. The detailed description of each group is given. The development of NUFT in the direction of the use of sugar substitutes during the creation of confectionery products is highlighted.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26752
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
MKdamccptivpvkv.pdf827,23 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback