Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26752
Title: Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі та їх використання при виробництві кондитерських виробів
Authors: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Keywords: класифікація
цукри
цукрозамінники
підсолоджувачі
кондитерські вироби
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
classification
sugar
sugar substitutes
sweeteners
confectionery
Issue Date: 2017
Citation: Дорохович, А. М. Цукри, цукрозамінники, підсолоджувачі та їх використання при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2017. – С. 103-110.
Abstract: Розглянуто класифікацію цукристих речовин і їх поділ на цукри, цукрозамінники і підсолоджувачі. Наведено детальну характеристику кожної групи. Висвітлено розробки НУХТ у напрямі використання цукрозамінників при створенні кондитерських виробів. The classification of sugars and their division into sugars, sugar substitutes and sweeteners is considered. The detailed description of each group is given. The development of NUFT in the direction of the use of sugar substitutes during the creation of confectionery products is highlighted.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26752
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MKdamccptivpvkv.pdf827.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.