Методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємстві харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НУХТ

Анотація

Автором обгрунтовуються методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємствах харчової промисловості, які враховують показники інтелектуального розвитку, інноваійної діяльності, стимулювання персоналу в посткризових умовах.
The author has grounded methodological approaches to assessing human capital in the food industry, which considers the innovation, intellectual development and promotion of staff in post-crisis conditions.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, людський капітал, персонал, оцінка, методичний підхід, підприємство, food industry, human capital, personnel, methodical approach, evaluation, enterprise

Бібліографічний опис

Драган, О. І. Методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємстві харчової промисловості / О. І. Драган // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. − Черкаси: ЧДТУ, 2011.− Вип.26. - С. 168−171.

Зібрання