Методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємстві харчової промисловості

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

НУХТ

Abstract

Автором обгрунтовуються методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємствах харчової промисловості, які враховують показники інтелектуального розвитку, інноваійної діяльності, стимулювання персоналу в посткризових умовах.
The author has grounded methodological approaches to assessing human capital in the food industry, which considers the innovation, intellectual development and promotion of staff in post-crisis conditions.

Description

Citation

Драган, О. І. Методичні підходи до оцінки людського капіталу на підприємстві харчової промисловості / О. І. Драган // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. − Черкаси: ЧДТУ, 2011.− Вип.26. - С. 168−171.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By