DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26766

Название: The influence of proteins on the technological process of bread making with fructose
Другие названия: Вплив білків на технологічний процес виготовлення хліба з фруктозою
Авторы: Drobot, Vera
Дробот, Віра Іванівна
Shevchenko, Anastasia
Шевченко, Анастасія Олександрівна
Marchenko, Olha
Марченко, Ольга Сергіївна
Ключевые слова: protein
fructose
technological process
bread
diabetes
technology
білки
фруктоза
технологічний процес
хліб
діабет
технологія
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
белки
технологический процесс
хлеб
диабет
технология
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Drobot, V. The influence of proteins on the technological process of bread making with fructose / V. Drobot, A. Shevchenko, O. Marchenko // Food and Environment Safety. – 2016. - Volume XV, Issue 4. – P.341-346.
Краткий осмотр (реферат): The work is devoted to the research of the impact of different proteins on technological process of bakery products for diabetics. The effect of proteins on the yeast fermentative activity, structural and mechanical properties of dough and quality of finished products is set. Робота присвячена дослідженню впливу різних білків на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів для хворих на цукровий діабет. Встановлено вплив білків на бродильну активність дріжджів, структурно-механічні властивості тіста та якість готових виробів. Работа посвящена исследованию влияния разных белков на технологический процесс изготовления хлебобулочных изделий для больных сахарным диабетом. Установлено влияние белков на бродильную активность дрожжей, структурно-механические свойства теста и качество готовых изделий.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26766
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Ssaotiopottpombwf.pdf431,41 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback