The influence of proteins on the technological process of bread making with fructose

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The work is devoted to the research of the impact of different proteins on technological process of bakery products for diabetics. The effect of proteins on the yeast fermentative activity, structural and mechanical properties of dough and quality of finished products is set. Робота присвячена дослідженню впливу різних білків на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів для хворих на цукровий діабет. Встановлено вплив білків на бродильну активність дріжджів, структурно-механічні властивості тіста та якість готових виробів

Опис

Ключові слова

protein, fructose, technological process, bread, diabetes, technology, білки, фруктоза, технологічний процес, хліб, діабет, технологія, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, белки, технологический процесс, хлеб, диабет, технология

Бібліографічний опис

Drobot, V. The influence of proteins on the technological process of bread making with fructose / V. Drobot, A. Shevchenko, O. Marchenko // Food and Environment Safety. – 2016. - Volume XV, Issue 4. – P.341-346.

Зібрання