DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26797

Название: The use of inulin and soy protein isolate in producing hard-dough biscuits for senior people
Другие названия: Використання ізоляту інуліну та соєвого білка при виробництві затяжного печива для людей похилого віку
Авторы: Dorohovich, Antonella
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Petrenko, Nikolay
Петренко, Микола Миколайович
Ключевые слова: functional foods
hard-dough biscuits
geriatric dietetics
soy protein
food fibers
функціональні продукти
затяжне печиво
геродієтетика
соєвий білок
харчові волокна
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
функциональные продукты
затяжное печенье
геродиететика
соевый белок
пищевые волокна
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Dorohovych, A. The use of inulin and soy protein isolate in producing hard-dough biscuits for senior people / A. Dorohovych, M. Petrenko // Food and Environment Safety. – Romania, 2017. – Volume XVI, № 3. – P. 160-166.
Краткий осмотр (реферат): It is considered the necessity of enriching the inulin and proteins of the long biscuit recommended for use by the elderly. The influence of inulin and soy protein isolate on the processes of heat treatment and storage of long biscuits for the elderly has been studied. The recommendations for feeding the elderly are given. It has been established that the inulin and soy isolate application extends the duration of heat treatment of a long biscuit. Розглядається необхідність збагачення інуліном та білками затяжного печива, рекомендованого для вживання людям похилого віку. Вивчено вплив інуліну та ізоляту соєвого білка на процеси термооброблення та зберігання затяжного печива для людей похилого віку. Приведено рекомендації щодо харчування людей похилого віку. Встановлено, що внесення інуліну і соєвого ізоляту подовжує тривалість термообробки затяжного печива. Рассматривается необходимость обогащения инулином и белками затяжного печенья, рекомендованного для применения пожилым людям. Изучено влияние инулина и изолята соевого белка на процессы термообработки и хранения затяжного печенья для пожилых людей. Приведены рекомендации по питанию пожилых людей. Установлено, что внесение инулина и соевого изолята удлиняет термообработку затяжного печенья.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26797
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Sdamtuoiaspiiphbfsp.pdf583,51 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback