Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2680
Title: Вдосконалення організаційної структури підприємств м’ясної промисловості
Authors: Драган, Олена Іванівна
Keywords: м’ясна промисловість
організаційна структура
комерційний підрозділ
стратегія
система
реструктуризація
бізнес-одиниця
підприємство
кафедра економіки праці та менеджменту
meat industry
organizational structure
business units
strategy
system
restructuring
business unit
enterprise
Issue Date: 2010
Citation: Драган, О. І. Вдосконалення організаційної структури підприємств м’ясної промисловості / О. І. Драган // Вісник Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. – 2010. – № 1(7). – С. 11-15.
Abstract: У статті обґрунтовані причини удосконалення організаційної структури підприємств м’ясної галузі. Запропоновано науково-практичні підходи щодо створення нових організаційних структур підприємств з урахуванням світового досвіду, які є більш гнучкими та адаптованими до нестабільного зовнішнього середовища функціонування галузі.
The article justified reason improvement of the organizational structure of enterprises meat industry. A scientific and practical approaches to the creation of new organizational structures of firms considering international experience, which are more flexible and adaptable to the changing environment of the industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2680
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
456.pdf149.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.