DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26803

Название: Використання екстракту пустирника при виробництві льодяникової карамелі
Другие названия: Use of extract of pistachio in the production of candy caramel
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Dorohovich, Antonella
Мазур, Любов Сергіївна
Mazur, Liubov
Сакун, Ірина Сергіївна
Sakun, Irina
Савчук, Світлана Володимирівна
Savchuk, Svitlana
Ключевые слова: карамель
флавоноїди
екстракт
в’язкість
карамельна маса
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
флавоноиды
экстракт
вязкость
карамельная масса
caramel
flavonoids
extract
viscosity
caramel mass
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Використання екстракту пустирника при виробництві льодяникової карамелі / Л. С. Мазур, С. М. Савчук, І. С. Сакун, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 150.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість використання екстракту пустирника при виробництві карамелі спеціального призначення. Визначено оптимальні умови приготування карамелі спеціального призначення. Визначена динамічна в’язкість екстракту пустирника з урахуванням кінематичної в’язкості і густини розчинів, також було визначено поверхневий натяг. Рассмотрена возможность использования экстракта пустырника при производстве карамели специального назначения. Определены оптимальные условия приготовления карамели специального назначения. Определена динамическая вязкость экстракта пустырника с учетом кинематической вязкости и плотности растворов, также были определены поверхностное натяжение. The possibility of using the extract of pistachio in the manufacture of special purpose caramel is considered. The optimum conditions for the preparation of special purpose caramel were determined. The dynamic viscosity of the extract of pistachio has been determined taking into account the kinematic viscosity and density of solutions, and also the surface tension has been determined.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26803
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tdamveppvlk.pdf266,06 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback