DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26805

Название: Визначення впливу цукрів та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси
Другие названия: Determination of the influence of sugars and various types of starch molasses on the properties of caramel mass
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Dorohovich, Antonella
Мазур, Любов Сергіївна
Mazur, Liubov
Ключевые слова: карамель
патока
в’язкість
глюкоза
фруктоза
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
вязкость
caramel
treacle
viscosity
glucose
fructose
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Дорохович, А. М. Визначення впливу цукрів та різних видів крохмальної патоки на властивості карамельної маси / А. М. Дорохович, Л. С. Мазур // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції, 25-30 вересня 2017 р., Одеса. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 26-27.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив сахарози та різних видів крохмальної патоки на якість карамельної маси. Вивчено вплив фруктози та глюкози на якість та терміни зберігання карамелі, шляхом дослідження сорбційно-десорбційних процесів під час зберігання карамелі. Встановлено доцільність використання низько оцукреної а карамельної патоки у виробництві карамелі. Исследовано влияние сахарозы и различных видов крахмальной патоки на качество карамельной массы. Изучено влияние фруктозы и глюкозы на качество и сроки хранения карамели, путем исследования сорбционно-десорбцийних процессов при хранении карамели. Установлена целесообразность использования низкоосахаренной и карамельной патоки в производстве карамели. The influence of sucrose and various types of starch molasses on the quality of caramel mass is investigated. The influence of fructose and glucose on the quality and timing of caramel storage was studied by studying sorption-desorption processes during storage of caramel. The expediency of using low-sugared a caramel molasses in the production of caramel was established.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26805
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tdamvvctrvkpnvkm.pdf139,17 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback