DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Монографії, підручники, навчальні посібники >
Монографії >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26820

Название: Актуальні проблеми управління виноградно-виноробним комплексом
Другие названия: Actual problems of the vine-wine-making complex management
Авторы: Бабич, Ірина Михайлівна
Басюк, Дарія Іванівна
Білько, Марина Володимирівна
Осіпова, Лариса Анатоліївна
Піддубний, Володимир Антонович
Руднєва, Марина Григорівна
Смирнов, І. Г.
Сологуб, Юрій Іванович
Ткаченко, О. Б.
Шиян, Петро Леонідович
Babich, Irina
Basyuk, Daria
Bilko, Marina
Osipova, Larisa
Piddubny, Vladimir
Rudnieva, Marina
Smirnov, I.
Sologub, Yuriy
Tkachenko, O. B.
Shiyan, Peter
Ключевые слова: вино
виноградно-виноробний комплекс
винний туризм
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра туристичного та готельного бізнесу
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
виноградно-винодельческий комплекс
винный туризм
wine
vine-wine-making complex
wine tourism
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Актуальні проблеми управління виноградно-виноробним комплексом: монографія / І. М. Бабич, Д. І. Басюк, М. В. Білько та ін. ; за заг. ред. Шияна П. Л. , Басюк Д. І. – Кам’янець-Подільський : Видавець Зволейко Д. Г., 2014. – 252 с.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку виноградно-виноробному комплексу світу та України, інноваційні технології у виробництві, управлінні та просуванні виноробної продукції в умовах глобалізаційних процесів. Викладені наукові підходи до формування дестинацій винного туризму. Проанализировано современное состояние и перспективы развития виноградно-винодельческого комплекса мира и Украины, инновационные технологии в производстве, управлении и продвижении винодельческой продукции в условиях глобализационных процессов. Изложены научные подходы к формированию дестинаций винного туризма. The present state and prospects of the grape-and-winemaking complex development of the world and Ukraine, innovative technologies in the production, management and promotion of winemaking products in the conditions of globalization processes are analyzed. The scientific approaches to the formation of wine tourism destinations are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26820
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:

File Description SizeFormat
wine.pdf4,73 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback