Possibility of using the hop β-acids in the sugar industry

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The analysis of antimicrobial properties of hop products for control of bacterial contamination in the sugar industry was carried out. The mechanism of bactericidal action of hop acids is described. The use of commercially available β-acids of hops as an alternative to the use of highly aggressive or ineffective biocides is proposed. Проведено дослідження антимікробних властивостей хмелепродуктів для боротьби з бактеріальним забрудненням в цукровій промисловості. Описано механізм бактерицидної дії кислот хмелю. Запропоновано використання комерційно доступних β-кислот хмелю як альтернативи застосуванню високоагресивних чи малоефективних біоцидів.

Опис

Ключові слова

дезінфікуючі засоби, цукор, β-кислоти хмелю, disinfectants, sugar, hop β-acids, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Nechipor, T. N. Possibility of using the hop β-acids in the sugar industry / T. N. Nechipor, S. N. Teterina // Ключевые проблемы современной науки : международная научно-практическая конференция, 17-25 апреля 2014 г. : материалы. – София : Бял ГРАД-БГ ООД, 2014. – С. 40-41.