The Study of the Fatty Acids Composition of Domestic Brands of Sunflower Oil by NMR 1H Spectroscopy
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
жирні кислоти, ЯМР спектроскопія, олеїнова кислота, соняшникова олія, жирные кислоты, ЯМР спектроскопия, олеиновая кислота, подсолнечное масло, fatty acids, NMR spectroscopy, oleic acid, sunflower oil, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Kovaleva, S. The Study of the Fatty Acids Composition of Domestic Brands of Sunflower Oil by NMR 1H Spectroscopy / S. Kovaleva, I. Hutsalo // Якість і безпека харчових продуктів : III міжнар. наук.- практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2017. – С. 261-262.