The Study of the Fatty Acids Composition of Domestic Brands of Sunflower Oil by NMR 1H Spectroscopy

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

жирні кислоти, ЯМР спектроскопія, олеїнова кислота, соняшникова олія, жирные кислоты, ЯМР спектроскопия, олеиновая кислота, подсолнечное масло, fatty acids, NMR spectroscopy, oleic acid, sunflower oil, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Kovaleva, S. The Study of the Fatty Acids Composition of Domestic Brands of Sunflower Oil by NMR 1H Spectroscopy / S. Kovaleva, I. Hutsalo // Якість і безпека харчових продуктів : III міжнар. наук.- практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2017. – С. 261-262.