DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26883

Название: Vegetable oils as a source of functional ingredients
Другие названия: Олійні олії як джерело функціональних інгредієнтів
Авторы: Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
Kobets (Zadorozhnia), Elena
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Доценко, Віктор Федорович
Dotsenko, Viktor
Ключевые слова: жиророзчинні вітаміни
fat-soluble vitamins
олії рослинні
vegetable oils
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Kobets, О. Vegetable oils as a source of functional ingredients / О. Kobets, O. Arpul, V. Dotsenko // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — Р. 284.
Краткий осмотр (реферат): Рослинні олії являються унікальним колодязем здоров’я, вони стимулюють обмінні процеси, використовуються для лікування серцево-судинних захворювань, хвороб центральної та периферійної нервової системи, ожиріння, анемії, алергічних проявів, саме тому їх ведення в продукт в якості функціонального інгредієнта доцільно в фізіологічно значимих кількостях, які підвищать біологічну цінність продукту і не призведуть до погіршення органолептичних та фізико-хімічних його характеристик. Vegetable oils are unique pit health, they stimulate metabolic processes, used to treat cardiovascular diseases, diseases of the central and peripheral nervous system, obesity, anemia, allergic reactions, which is why their conduct in the product as a functional ingredient useful in physiologically significant amounts that will enhance the biological value of the product and will not lead to a deterioration in the organoleptic and physico-chemical characteristics of it.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26883
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Rrpozitariy.pdf229,48 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback