Дослідження вмісту поживних і біологічно-активних речовин в клітковині

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті обґрунтовано можливість використання клітковини пшеничної, яблучної та какао для підвищення вмісту харчових волокон у раціоні людини. Встановлено, що досліджувана сировина містить велику кількість ХВ, що дає можливість використовувати її у якості функціонального інгредієнта. Досліджено фракційний склад клітковини та визначено, що основну її частину складає целюлоза та геміцелюлоза. The article possibility of using fine fiber, apple and cocoa to improve the content of dietary fiber in the human diet. The studied materials contains a large number of mines that enables its use as a functional ingredient is established. The composition in fiber fraction is studied and determined that the main part of it is cellulose and hemicellulose.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, fiber, клітковина, cellulose, харчування, food, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дослідження вмісту поживних і біологічно-активних речовин в клітковині / О. С. Кобець, Н. П. Чернуха, М. А.Андрусик, О. В. Арпуль // Научный взгляд в будущее. – Выпуск 4, Том 2. – Одесса : КУПРИЕНКО СВ, 2016. – С. 50-54.

Зібрання