Нова каротиновмістна біологічно активна добавка з моркви та перспективи її використання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість використання каротиновмісних порошків різного способу добування при виробництві сдобного печива. Розраховано економічні показники.
Possibility of the use is considered carotin of containing powders at the production of rich cookie. Economic indicators are expected.

Опис

Ключові слова

харчові добавки, харчові продукти, печиво, ß-каротин, ß-каротин, dietary supplements, carrot powder, complex processing, food products, biscuits, B-carotene, морквяний порошок, комплексна переробка, кафедра технології консервування, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Бандуренко, Г. М. Нова каротиновмістна біологічно активна добавка з моркви та перспективи її використання / Г. М. Бандуренко, І. Л. Корецька, Т. М. Левківська // Харчова промисловість. - 2012. - № 12. - С. 129-132.

Зібрання