DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26911

Название: Cпосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату (Патент на винахід № 113114 UA)
Другие названия: Methods of production of oil semifinished biscuit (Patent for invention № 113114 UA)
Авторы: Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
Kobets (Zadorozhnia), Elena
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Доценко, Віктор Федорович
Dotsenko, Viktor
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
flour confectionery
харчування
food
напівфабрикати
semi-finished products
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Патент на винахід № 113114 UA, МПК (2016.01) A21D 13/08. Cпосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко; заявник – Національний університет харчових технологій. – № а201 506564; заяв. 25.12.2015; опубл. 12.12.2016; Бюл. № 23, 2016 р.
Краткий осмотр (реферат): Винахід стосується способу виробництва масляного бісквітного напівфабрикату, що включає збивання яєчно-цукрової суміші, додавання підігрітого вершкового масла, замішування тіста з введенням борошна, попередньо змішаного з какао-порошком, формування, випічку та визрівання, причому попередньо охолоджені до температури 6-8 °C яйця збивають з цукром протягом 15-20 хв при частоті обертання робочого органу 3-4 с-1, в отриману суміш додають підігріте до температури 25-27 °C вершкове масло, збите протягом 1-2 хв при частоті обертання робочого органу 2-3 с-1, змішане з рослинною натуральною олією плодів шипшини або зародків пшениці у кількості 50-99 % від маси масла, та проводять заміс тіста з додатковим внесенням клітковини пшеничної у кількості 20-35 % до маси борошна.The invention relates to a method for producing an oil-based biscuit semi-finished product comprising mixing the egg-sugar mixture, adding warmed butter, mixing the dough with the introduction of flour previously mixed with cocoa powder, forming, baking and maturation, and pre-cooled to a temperature of 6-8 ° C Eggs are crushed with sugar for 15-20 minutes at a rotation frequency of the working organ 3-4 s-1, in the resulting mixture add warmed to a temperature of 25-27 ° C butter, shot down for 1-2 minutes at the rotational speed of the working th organ 2-3 s-1, mixed with vegetable natural oil of hips or wheat germ in the amount of 50-99% of the mass of oil, and make a dough mix with an additional addition of wheat fiber in the amount of 20-35% to the mass of flour.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26911
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
15. СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА МАСЛЯНОГО БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ.pdf180,86 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback