Сучасні способи маринування м’яса
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглядаються питання удосконалення технологій маринадів для м’ясних напівфабрикатів
The questions of improvement of technologies of marinades are examined for meat ready-to-cook foods
The questions of improvement of technologies of marinades are examined for meat ready-to-cook foods
Опис
Ключові слова
маринади, marinades, мясні напівфабрикати, електроліти, meat products, electrolytes, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Гоцик, Т. П. Сучасні способи маринування м’яса / Т. П. Гоцик, Г. М. Бандуренко // SWorld. - 2012. - Том 9, Вип. 1. – С. 31-34.