Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2696
Title: Сучасні способи маринування м’яса
Authors: Гоцик, Тетяна Петрівна
Бандуренко, Галина Михайлівна
Keywords: маринади
marinades
мясні напівфабрикати
електроліти
meat products
electrolytes
кафедра технології консервування
Issue Date: 2012
Citation: Гоцик, Т. П. Сучасні способи маринування м’яса / Т. П. Гоцик, Г. М. Бандуренко // SWorld. - 2012. - Том 9, Вип. 1. – С. 31-34.
Abstract: Розглядаються питання удосконалення технологій маринадів для м’ясних напівфабрикатів
The questions of improvement of technologies of marinades are examined for meat ready-to-cook foods
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2696
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0104.pdf145.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.