Дослідження впливу пюре садової горобини на якість вершкового крему

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На підставі проведених досліджень, встановлено можливість збагачення рослиною сировиною вершкових кремів, при цьому необхідно відмітити, що загалом, вміст пюре горобини по якому проводилися експериментальні дослідження позитивно впливає на фізико-хімічні показники вершкових кремів. Проведені дослідження дають підстави розширення асортиментного ряду якісної збивної продукції з використанням пюре рослинного походження підвищеної біологічної цінності зі стабільними органолептичними, фізико-хімічними та структуро-механічними показниками, здатної забезпечити концепції здорового харчування. Based on the research carried out, the possibility of enriching the plant with the raw cream cream, it is necessary to note that in general, the content of mashed potatoes on which carried out experimental studies have a positive effect on the physical and chemical parameters of cream creams. The conducted investigations give grounds for the expansion of assortment of quality assortment products using mashed potatoes of plant origin of high biological value with stable organoleptic, physico-chemical and structural-mechanical indices, capable of providing a concept of healthy nutrition.

Опис

Ключові слова

десерти, desserts, харчування, food, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Польовик, В. В. Дослідження впливу пюре садової горобини на якість вершкового крему / В. В. Польовик, В. П. Дубина, І. Л. Корецька // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – 183 с.