Гарбузове пюре, як перспективний поліпшувач збивних десертів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

До складу харчового раціону сучасної людини входять різноманітні солодкі страви та десерти, які представлені доволі широким асортиментним рядом. Високий вуглеводний склад та низький вміст мікронутрієнтів в них не відповідає вимогам збалансованого харчування. The composition of the diet of a modern person includes a variety of sweet dishes and desserts, which are presented in a rather wide assortment. The high carbohydrate content and the low content of micronutrients in them do not meet the requirements of balanced nutrition.

Опис

Ключові слова

десерти, desserts, харчування, food, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Николайчук, Ю. В. Гарбузове пюре, як перспективний поліпшувач збивних десертів / Ю.В. Николайчук, В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – 404 с.