DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27038

Название: Дослідження впливу комплексних структуроутворювачів на формування піноподібних мас для цукерок з комбінованим корпусом
Другие названия: Investigation of the influence on the formation of the complex structure-foam-mass for sweets with a combined housing
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Obolkina, Vera
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Kalinovska, Tatyana
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Kyianytsia, Svetlana
Ключевые слова: агрегативна стійкість
гідроколоїди
комплексні структуроутворювачі
піноподібна структура
цукерки
агрегативная устойчивость
гидроколлоиды
комплексные структурообразователи
пенообразная структура
конфеты
aggregate stability
hydrocolloids
complex builders
foam structure
candy
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Оболкіна, В. І. Дослідження впливу комплексних структуроутворювачів на формування піноподібних мас для цукерок з комбінованим корпусом / В. І. Оболкіна, Т. В. Каліновська, С. Г. Кияниця / Хлібопекарська та кондитерська промисловість України. — 2014. — № 09 (118) — С. 3-7.
Краткий осмотр (реферат): У статті наведені результати досліджень впливу комплексної суміші сироваткового і яєчного білку, желатину, гуміарабіку на формування піноподібної структури цукеркової маси з підвищеною агрегативною стійкістю для цукерок з комбінованим корпусом, які формуються методом екструзії. В статье приведены результаты исследований влияния комплексной смеси сывороточного и яичного белка, желатина, гуммиарабика на формирование пенообразной структуры конфетной массы с повышенной агрегативной устойчивостью для конфет с комбинированным корпусом, которые формируются методом экструзии. The results of studies of the effect of the complex mixture of whey and egg white, gelatin, gum arabic on the formation of foam structures candy mass with increased aggregate stability for sweets with a combined corps, which are formed by extrusion.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27038
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
169_br.pdf712,85 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback