Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27064
Title: Динаміка зміни вмісту вітаміну С при заморожуванні ягід з кріопротекторами
Authors: Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
Сімахіна, Галина Олександрівна
Keywords: кріопротектори
заморожування
біологічні ушкодження
аскорбінова кислота
зберігання
cryoprotectants
freezing
biological damage
ascorbic acid
storage
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Халапсіна, С. Динаміка зміни вмісту вітаміну С при заморожуванні ягід з кріопротекторами / С. Халапсіна, Г. Сімахіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конф. молодих учених, асп. і студ., 5–6 квіт. 2017 р. – Ч. 1. - С. 19.
Abstract: Для забезпечення населення впродовж року високовітамінними ягодами необхідно розробляти нові технології зберігання сировини. Було обгрунтовано використання кріопротекторів при заморожування ягід для максимального збереження вітаміну С. In order to ensure the population throughout the year, highbred berries need to develop new technologies for storing raw materials. The use of cryoprotectants during freezing of berries for maximum preservation of vitamin C was substantiated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27064
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf295.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.