Аналіз способів попереднього оброблення рослинної сировини з метою її використання у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів
Вантажиться...
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
посічені нaпівфaбрикaти, м’ясо, рослиннa сировинa, зернові, нaсіння льону, удосконaлення технології, minced semi-finished products, meat, vegetable raw materials, cereals, flax seeds, technology upgrade, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гончаренко, Т. Ю. Аналіз способів попереднього оброблення рослинної сировини з метою її використання у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів / Т. Ю. Гончаренко, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези матеріалів міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада. – К. : НУХТ, 2017. – С. 104-105.