Аналіз способів попереднього оброблення рослинної сировини з метою її використання у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

посічені нaпівфaбрикaти, м’ясо, рослиннa сировинa, зернові, нaсіння льону, удосконaлення технології, minced semi-finished products, meat, vegetable raw materials, cereals, flax seeds, technology upgrade, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гончаренко, Т. Ю. Аналіз способів попереднього оброблення рослинної сировини з метою її використання у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів / Т. Ю. Гончаренко, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези матеріалів міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада. – К. : НУХТ, 2017. – С. 104-105.