DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27107

Название: Evaluation of the biochemical activity of lactose-fermenting yeast Kluyveromyces lactis for whey and apple pectin mixture fermentation
Другие названия: Оцінка біохімічної активності лактозозброджувальних дріжджів Kluyveromyces lactis для ферментації суміші сироватки та яблучного пектину в клітковині
Авторы: Chepel, Natalia
Чепель, Наталія Василівна
Grek, Olena
Грек, Олена Вікторівна
Krasulya, Olena
Красуля, Олена Олександрівна
Ключевые слова: apple pectin
яблучний пектин
яблочный пектин
whey
сироватка
сыворотка
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Chepel, N. Evaluation of the biochemical activity of lactose-fermenting yeast Kluyveromyces lactis for whey and apple pectin mixture fermentation / N. Chepel, O. Grek, O. Krasulya // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016), 23-26 May 2016. : Book of Abstracts — K. : NUFT, 2016. — 314 p.
Краткий осмотр (реферат): This study was carried out by using whey and apple pectin in the fiber mixture as a fermentative medium in order to evaluate the biochemical activity of lactose-fermenting of some Kluyveromyces lactis strains during fermentation. Це дослідження проводилось з використанням суміші сироватки та яблучного пектину як ферментативного середовища для оцінки біохімічної активності деяких штамів лактозозброджувальних дріжджів Kluyveromyces lactis при ферментуванні. Это исследование проводилось с использованием смеси сыворотки и яблочного пектина как ферментативного среды для оценки биохимической активности некоторых штаммов лактозозброджувальних дрожжей Kluyveromyces lactis при ферментации.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27107
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Abstract_ Chepel 1_1b_poster_ENG_done.pdf162,91 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback