Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2713
Title: Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої
Other Titles: Some aspects of improvement of soy malt technology
Authors: Хіврич, Борис Іванович
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Домарецький, Віталій Афанасійович
Hivrich, Boris
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Domareckij, Vitaliy
Keywords: соя
soy
пророщування
замочування
якість солоду
проращивания
замачивания
качество солода
sprouting
soaking
malt quality
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2005
Citation: Хіврич, Б. І. Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої / Б. І. Хіврич, О. В. Олексійчук, B. A. Домарецький // Наука і освіта : матеріали VIII міжнар. науч.-практ. конф., 7-21 лютого 2005 р. Дніпропетровськ - Дніпропетровськ, 2005. - Т. 53 : Сільське господарство. - С. 64-67.
Abstract: Наведено результати дослідження процесів замочування та пророщування зерна сої з метою підвищення якості солоду. Приведены результаты исследования процессов замачивания и проращивания зерна сои с целью повышения качества солода. Investigation results of soaking and sprouting processes of soybeans with the aim of increasing soy malt quality are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2713
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
soy_malt_quality (1).pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.