Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27132
Title: Визначення кольору майонезу з використанням інноваційного методу
Authors: Пугаєва, Світлана Андріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Keywords: майонез
гірчичний порошок
яєчний порошок
забаврлення
RGB модель
mustard powder
egg powder
colour
RGB model
mayonnaise
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Пугаєва, С. А. Визначення кольору майонезу з використанням інноваційного методу / С. А. Пугаєва, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 182–183.
Abstract: У роботі розглянуто питання формування забарвлення майонезів та майонезних соусів. Які компоненти визначають кінцевий колір продукту та яка міра їх впливу на забаврлення. Для дослідження використовували RGB модель, індекси жовтизни та білизни. This article considered questions of forming the color of mayonnaise and mayonnaise sauces are considered. What components determine the final color of the product and what is the degree of their influence on the play. For the study, the RGB model, yellowness indices and linen were used.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27132
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пугаєва, Птеруша.pdf218.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.