Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27132
Название: Визначення кольору майонезу з використанням інноваційного методу
Авторы: Пугаєва, Світлана Андріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Ключевые слова: майонез
гірчичний порошок
яєчний порошок
забаврлення
RGB модель
mustard powder
egg powder
colour
RGB model
mayonnaise
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Пугаєва, С. А. Визначення кольору майонезу з використанням інноваційного методу / С. А. Пугаєва, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 182–183.
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто питання формування забарвлення майонезів та майонезних соусів. Які компоненти визначають кінцевий колір продукту та яка міра їх впливу на забаврлення. Для дослідження використовували RGB модель, індекси жовтизни та білизни. This article considered questions of forming the color of mayonnaise and mayonnaise sauces are considered. What components determine the final color of the product and what is the degree of their influence on the play. For the study, the RGB model, yellowness indices and linen were used.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27132
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Пугаєва, Птеруша.pdf218.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.