Удосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока з використанням цифрових технологій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі запропоновано удосконалення методи визначення ефективності пастеризації за рахунок використання цифрової колориметрії. The work suggests improvement methods for determining the efficiency of pasteurization through the use of digital colorimetry.

Опис

Ключові слова

молоко, пастеризація, ефективність, цифрова колориметрія, milk, pasteurization, efficiency, digital colorimetry, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Вашека, О. М. Удосконалення методу визначення ефективності пастеризації молока з використанням цифрових технологій / О. М. Вашека, О. О. Петруша, М. М. Мамаєва // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 282–283.