DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27150

Название: Агротуризм як напрям розвитку індустрії гостинності в Україні
Другие названия: Agroturism as new approach in hospitality industry in Ukraine
Авторы: Антоненко, Тетяна Вікторівна
Antonenko, Tetiana
Голікова, Тетяна Петрівна
Holikova, Tatiana
Рак, Валентина Петрівна
Rak, Valentina
Ключевые слова: агроготелі
послуги
туризм
гостинність
агроотели
услуги
туризм
гостеприимство
аgrohotel
services
tourism
hospitality
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Антоненко, Т. В. Агротуризм як напрям розвитку індустрії гостинності в Україні / Т. В. Антоненко, Т. П. Голікова, В. П. Рак // Научный взгляд в будуще. – 2017. - Том 4, Выпуск №6. - С. 79-85.
Краткий осмотр (реферат): Останнім часом, як відомо, внутрішній туризм є актуальним і затребуваним, оскільки спостерігається різке падіння закордонного туризму у зв’язку з об’єктивними економічними і політичними причинами. Беручи до уваги багатий природній і культурно-історичний потенціал України, гострий дефіцит засобів розміщення, в тому числі спеціалізованого призначення, інтерес туристів зростає до екологічного, аграрного, культурно-пізнавального, історичного та етнічного туризму. Тому агроготелі мають сприятливі перспективи розвитку на вітчизняному ринку готельних послуг з організацією кінних прогулянок, проведення майстер-класів з сироваріння, виноробства, апітерапії та інших послуг. Також проаналізовано економічні чинники просування агротуризму в Україні та стан розвитку програм підтримки даного напрямку. В последнее время, как известно, внутренний туризм является актуальным и востребованным, поскольку наблюдается резкое падение зарубежного туризма в связи с объективными экономическими и политическими причинами. Принимая во внимание богатый природный и культурно-исторический потенциал Украины, острый дефицит средств размещения, в том числе специализированного назначения, интерес туристов возрастает к экологическому, аграрному, культурно-познавательному, историческому и этническому туризму. Поэтому агроотели имеют благоприятные перспективы развития на отечественном рынке отельных услуг с организацией конных прогулок, проведения мастер-классов по сыроварению, виноделию, апитерапии и другим услугам. Также проанализированы экономические факторы продвижения агротуризма в Украине и состояние развития программ поддержки данного направления.Last year inner tourism is an actual and requested, due to the acute falling of foreign tourism due to financial and political reasons. So, development of programs of agrotourism is an urgent task. Ukraine has a big natural, cultural and historical potential, so interest of tourists increases to the ecological, agrarian, cultural, historical and ethnical tourism. So, agrohotels have attractive perspectives at the domestic market of hotel services besides with organization of horse riding, master-classes of cheese making, winemaking, apitherapy and other services.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27150
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Agrogotel.pdf304,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback