Хліб «Вівсяна родзинка» (Патент на корисну модель № 116667)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Згідно корисної моделі в рецептуру хліба включено пшеничне борошно, суха пшенична клейковина, дріжджі, цукор, сіль, вівсяні пластівці, вівсяні висівки та родзинки. Запропоноване співвідношення рецептурних компонентів дозволить підвищити харчову та біологічну цінність виробів, покращити амінокислотний склад, підвищити вміст харчових волокон і мінеральних речовин. According to the useful model, wheat flour, dry wheat gluten, yeast, sugar, salt, oat flakes, oat bran and raisins are included in the bread formula. Proposed ratio of recipe components components will increase the nutritional and biological value of products, improve the amino acid composition, increase the content of dietary fiber and mineral substances.

Опис

Ключові слова

пшеничне борошно, вівсяні пластівці, вівсяні висівки, родзинки, суха пшенична клейковина, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, wheat flour, oat flakes, oat bran, raisins, dry wheat gluten

Бібліографічний опис

Патент 116667 UA, МПК A21D 13/00 A21D 2/36 (2006.01) Хліб «Вівсяна родзинка» / Михонік Л. А., Кравчук Д. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201613459 ; заявл. 27.12.2016 ; опубл. 25.05.2017, Бюл. № 10 2017.

Зібрання