DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2717

Название: Удосконалена технологія солоду
Другие названия: Improved technology of malt
Авторы: Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Хіврич, Борис Іванович
Домарецький, Віталій Афанасійович
Українець, Анатолій Іванович
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Hivrich, Boris
Domareckij, Vitaliy
Ukrainets, Anatoliy
Ключевые слова: технологія солоду
технология солода
malt technology
солод сої
оброблення зерна
соя
солод сои
обработка зерна
soy
soy malt
grain processing
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2006
Библиографическое описание: Удосконалена технологія солоду / О. В. Олексійчук, Б. І. Хіврич, А. І. Українець, В. А. Домарецький // Харчова і переробна промисловість. - К.: Нива, 2006. - № 4 (320). – С. 23-24.
Краткий осмотр (реферат): У статті представлено результати теоретичних та експериментальних досліджень з удосконалення технології солоду, яка дозволяє отримати продукт високої якості за порівняно низьких енерговитрат.В статье представлены результаты теоретических и экспериментальных исследований по совершенствованию технологии солода, которая позволяет получить продукт высокого качества при сравнительно низких энергозатрат.The paper presents results of theoretical and experimental researches concerning improvement of malt technology which provides product of high quality with relatively low energy needs.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2717
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
malt_technology.pdf2,02 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback