DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2718

Название: Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої
Другие названия: Determination of rational technological modes of soy malting
Авторы: Хіврич, Борис Іванович
Українець, Анатолій Іванович
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Hivrich, Boris
Ukrainets, Anatoliy
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Ключевые слова: солод сої
технологічні режими
солодорощення
продукт високої якості
солод сои
технологические режимы
солодоращение
продукт высокого качества
soy malt
technological modes
soy malting
high quality product
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2007
Библиографическое описание: Хіврич, Б. І. Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої / Б. І. Хіврич, А. І. Українець, О. В. Олексійчук // Харчова промисловість. – 2007. - № 5. - С. 5-8.
Краткий осмотр (реферат): Проведено теоретичні та експериментальні дослідження з визначення факторів, які впливають на солодорощення сої, та раціональних режимів, які дозволяють отримати продукт високої якості. Проведены теоретические и экспериментальные исследования по определению факторов, влияющих на солодоращение сои, и рациональных режимов, которые позволяют получить продукт высокого качества.Theoretical and experimental researches to determine the factors that influence on soy malting and rational modes which allow to have product of high quality have been hold.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2718
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
soy_malting_modes.pdf1,76 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback