Самбук яблучний з фруктовим порошком

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Самбук яблучний з фруктовим порошком, що містить яблука свіжі, цукор, желатин, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить фруктовий порошок при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: яблука віжі 52,00-52,02; цукор 10,70-10,72; фруктовий порошок 3,40-3,43; желатин 1,06-1,08; вода решта. Practical study of the effect of surfactant on the quality of fondants special purpose.

Опис

Ключові слова

яблуко, цукор, фруктовий порошок, желатин, самбук, apple, sugar, fruit powder, gelatin, sambuk, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Пат. України № 99143, МПК 3L 1/06 Самбук яблучний з фруктовим порошком / Іваненко О. А., Нєміріч О. В., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., завл. 20.10.2014; опубл. 25.05.2015, Бюл. № 10.

Зібрання