Самбук яблучний з овочевим порошком
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Бурхливі темпи росту сфери ресторанного господарства в нашій країні та в світі, зумовили його відродження на новому етапі розвитку, відзначається жорстка конкуренція між підприємствами за якість продукції та наданих послуг.
The rapid pace of growth in restaurant management in our country and in world led to its revival in the new stage of development, there is a rigid competition between companies for the quality of products and services.
Опис
Ключові слова
яблуко, цукор, овочевий порошок, желатин, молоко, apple, sugar, vegetable powder, gelatin, milk, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Пат. України № 99144, МПК A23L 1/06 Самбук яблучний з овочевим порошком / Іваненко О. А., Нєміріч О. В., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., завл. 20.10.2014; опубл. 25.05.2015, Бюл. № 10.