Самбук яблучний з овочевим порошком

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бурхливі темпи росту сфери ресторанного господарства в нашій країні та в світі, зумовили його відродження на новому етапі розвитку, відзначається жорстка конкуренція між підприємствами за якість продукції та наданих послуг. The rapid pace of growth in restaurant management in our country and in world led to its revival in the new stage of development, there is a rigid competition between companies for the quality of products and services.

Опис

Ключові слова

яблуко, цукор, овочевий порошок, желатин, молоко, apple, sugar, vegetable powder, gelatin, milk, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Пат. України № 99144, МПК A23L 1/06 Самбук яблучний з овочевим порошком / Іваненко О. А., Нєміріч О. В., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., завл. 20.10.2014; опубл. 25.05.2015, Бюл. № 10.

Зібрання