Технологія глазурі для кондитерських виробів, що збагачена на гемове залізо

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті представлені результати досліджень з розроблення технології оздоблювального напівфабрикату – глазурі антианемічного спрямування, що збагачена на гемове залізо, для кондитерських виробів. The article presents the research results on the development of technology of ornamentation semi- finished product for confectionery such as glaze with antianemic properties that fortified with heme iron.

Опис

Ключові слова

глазур, glaze, гемове залізо, фортифікація, кондитерські вироби, heme iron, fortification, confectionery, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Євлаш, В. В. Технологія глазурі для кондитерських виробів, що збагачена на гемове залізо / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету. Серія: Технічні науки : зб. наук. пр. - Луганськ : ЛНАУ, 2010. - № 22. - С. 57–66.

Зібрання