Different speed of diffusion of moisture incapillaries of grain as factor of variableenergy of drying

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Research of methods of power-handling of moisture is in-process executed in capillaries kapilyarno-poristikh bodies on powerhungryness of drying of these bodies. Can be drawn on results in scientific and practical spheres.

Опис

Ключові слова

drying, grain, energy content, drying apparatus, heat regeneration, energy economy drying, сушіння, теплота, зерно, рекуперація теплоти, енерго-ощадне сушіння, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Gaponjuk, I. Different speed of diffusion of moisture incapillaries of grain as factor of variableenergy of drying / I. Gaponjuk // 8-th Central European Congress on Food 2016 – Food Science for Well-being (CFFood 2016) : Book of Abstracts, 23 – 26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 160.