Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27272
Title: Визначення параметрів термокислотного осадження білків молока ягідними коагулянтами
Other Titles: Determination parameters of thermo-acid oagulation of milk proteins by berry coagulants
Authors: Грек, Олена Вікторівна
Grek, Olena
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Onopriichuk, Olena
Пшенична, Тетяна Володимирівна
Pshenychna, Tetyana
Keywords: білково-ягідний згусток
protein-berry clot
ягідний коагулянт
berry coagulant
термокислотна коагуляція
thermo-acid coagulation
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Грек, О. В. Визначення параметрів термокислотного осадження білків молока ягідним коагулянтом / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, Т. В. Пшенична // Інноваційні технології виробництва та переробки тваринницької продукції : матеріали міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 12 грудня 2017 р. – Вінниця : РВВ ВНАУ, 2017. – С. 166–168.
Abstract: Визначено параметри термокислотного осадження білків молока ягідним коагулянтом. Досліджено вплив кількості ягідного коагулянту, його активної кислотності та тривалості термокислотного оброблення на процес осадження білків молока. З’ясовано, що збільшення кількості внесення до 11 % і зниження активної кислотності до 2,4 підвищує ступінь переходу в білково-ягідний згусток казеїнових і сироваткових білків. The parameters of thermo-acid coagulation of milk proteins by berry coagulant was defined. It was determined that increase of berry coagulant amount to 11 % and reduction of active acidity to 2.4 pH with excerpt up to 3 minutes is characterized by the highest processes of destabilization. It was established that an increase in the amount of introduction to 11 % and a decrease in the active acidity to 2,4 increases the degree of transition to protein-berry clot of casein and whey proteins.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27272
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
selection.pdf139.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.