Дослідження перерозподілу вологи у модельних системах кондитерського напівфабрикату

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено перерозподіл форм зв'язків вологи у модельних системах кондитерського напівфабрикату, який включає помадну масу, порошок з банану, вершкове масло та ПАР. Доведено, що ПАР здатна не лише утримувати жирову фазу напівфабрикату, але й частково сприяє перерозподілу вологи у бік міцно зв’язаної. The redistribution of forms of moisture connections in the modeling systems of confectionery semi-finished products, which includes lipstick, banana powder, butter and surfactant, has been researched. It is proved that the surfactant is able not only to maintain the fat phase of the semifinished product, but also partly contributes to the redistribution of moisture to the side of the tightly bound.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, види вологи, модельні системи, кондитерський напівфабрикат, types of moisture, model systems, confectionery semi-finished product

Бібліографічний опис

Дослідження перерозподілу вологи у модельних системах кондитерського напівфабрикату / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш, О. П. Янчик / Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса, 2017. – С. 96-97.