М'ясний паштет "оздоровчий" для діабетиків ( Патент на корисну модель № 120626 )

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Введення м'ясної сировини - м'яса курячого - менше 35 % погіршує органолептичні показники та збалансованість амінокислотного складу за рахунок зменшення відсотку тваринних білків у рецептурі, а більше 37 % не доцільно з точки зору собівартості; печінки курячої менше 14 % погіршує органолептичні показники та збалансованість амінокислотного 40 складу, а більше 17 % не доцільно з точки зору собівартості та надання продукту масткої консистенції.

Опис

Ключові слова

паштет, сировина, paste, raw, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент UA 120626 U, МПК A23L 13/00 (2017.01) М'ясний паштет "оздоровчий" для діабетиків / О. А. Топчій, О. А. Тарасюк Т. Ю. Гончаренко ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2017 05201 ; заявл. 29.05.2017; опубл. 10.11.2017, Бюл. № 21, 2017 р.

Зібрання