Дослідження дифузії мінеральних речовин для екстрактів чаю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі представлено вплив процесу екстрагування чаю зеленого та чорного проведених за оптимальних умов на зміни К, Na, Cа, Mn, Mg, Fe та Cu . Доведено, що збільшення температури екстрагування сприяє підвищенню виходу досліджуваних мінеральних речовин. The paper presents the influence of tea and green tea extraction process carried out under optimal conditions on changes in K, Na, Ca, Mn, Mg, Fe, and Cu. It is proved that an increase in the extraction temperature promotes an increase in the yield of the investigated mineral substances.

Опис

Ключові слова

екстракція, чай, мінеральні речовини, extraction, tea, minerals, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Рубанка, К. В. Дослідження дифузії мінеральних речовин для екстрактів чаю / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 6 квітня — К. : НУХТ, 2017. — Ч. 1. — С. 279.