Застосування сумішей рослинних екстрактів в технології харчоконцентратів солодких страв типу муси

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті представлено результати досліджень впливу сумішей рослинних екстрактів на основі кави на структурно-механічні характеристики мусів, включаючи стійкість пін. Підібрано оптимальне дозування суміші рослинних екстрактів та встановлено оптимальні умови приготування мусів. Розраховано інтегральний скор вітамінів та мінеральних речовин розроблених мусів, доведена їх функціональність.

Опис

Ключові слова

кава, суміш рослинних екстрактів, мус, структурно-механічні характеристики, інтегральний скор, кофе, смесь растительных экстрактов, мусс, структурно-механические характеристики, интегральный скор, coffee, blend of herbal extracts, mousse, structural and mechanical properties, integral swift, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Рубанка, К. В. Застосування сумішей рослинних екстрактів в технології харчоконцентратів солодких страв типу муси / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, І. М. Зінченко // Хранение и переработка зерна. — 2017. — № 2 (210) . — С. 46–49.

Зібрання