Дослідження регідратаційних властивостей порошку капусти

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дана стаття присвячена дослідженню регідратаційних властивостей у полярних рідинах порошку з капусти. В публікації розглянуто мікроструктуру, коефіцієнт відновлення та форми зв’язку вологи в порошку капусти вихідної якості та відновленому. This article investigates the rehydration properties of polar liquids powder from cabbage. This publication deals with the microstructure, the coefficient of restitution and shape due to moisture cabbage powder output quality and restored.

Опис

Ключові слова

порошок з капусти, мікроструктура, коефіцієнт відновлення, форми зв’язків вологи, cabbage powder, microstructure, coefficient of restitution, moisture forms of communication, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Дослідження регідратаційних властивостей порошку капусти / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, О. Іваненко, Т. Тарасенко // Canadian Journal of Science, Education and Culture. Elsevier. – 2014. - №2 (6). – P. 263-268.

Зібрання