DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27342

Название: Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерів
Другие названия: Use the basil of dried buns technology for hamburgers
Авторы: Бондар, Наталія Петрівна
Шаран, Лариса Олександрівна
Силка, Ірина Миколаївна
Губеня, Вячеслав Олександрович
Люлька, Олександр Миколайович
Кравцов, Олександр Олександрович
Bondar, Natalia
Sharan, Larisa
Sylka, Iryna
Hubenia, Vyacheslav
Lulka, Alexander
Kravtsov, Alexander
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
пряно-ароматична сировина
базилік сушений
показники якості
результати досліджень
хлебобулочные изделия
пряно-ароматическое сырье
базилик сушеный
показатели качества
результаты исследований
bakery products
spicy aromatic raw material
dried basil
quality indices
results are explored
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерів / Н. Бондар, Л. Шаран, І. Силка та ін. // Молодий вчений. - 2018. – № 53. – С. 413–418.
Краткий осмотр (реферат): В статті обґрунтовано доцільність використання пряно ароматичної сировини у технології булочок для гамбургерів, а саме базиліку сушеного. Представлено результати досліджень впливу сировини на технологічний процес виробництва булочок для гамбургерів. За допомогою лабораторних досліджень доведено ефективність використання даної сировини у виробництві хлібобулочних виробів. В статье обоснована целесообразность использования пряно ароматического сырья в технологии булочек для гамбургеров, а именно базилика сушеного. Представ-лены результаты исследований влияния сырья на технологический процесс производства булочек для гамбургеров. С помощью лаборатор-ных исследований доказана эффективность использования данного сырья в производстве хлебобулочных изделий. The article substantiates the expediency of using spicy aromatic raw materials in the technology of buns for hamburgers, namely the dried basil. The results of studies on the influence of raw materials on the technological process of production of rolls for hamburgers are presented. With the help of laboratory studies, the efficiency of the use of this raw material in the production of bakery products has been proved. Key words: bakery products, spicy aromatic raw material, dried basil, quality indices, results are explored.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27342
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bulochki z baziliku.pdf246,22 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback