Психологічні проблеми харчування у студентів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дотримання принципів збалансованого харчування, збільшення кількості продуктів багатих на білки, вітаміни, які підвищують психологічну, емоційну стійкість організму. Оbservance of the principles of balanced nutrition, increase in the quantity of products rich in proteins, vitamins, which increase the psychological, emotional stability of the organism.

Опис

Ключові слова

харчування, студенти, продукти, ризик, життя, nutrition, students, products, risk, life, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дочинець, І. В. Психологічні проблеми харчування у студентів / І. В. Дочинець // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 136-137.