DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27385

Название: Галети (Патент на корисну модель № 112216)
Другие названия: Hardtack (Patent for useful model № 112216)
Авторы: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Усатюк, Надія Михайлівна
Вашека, Оксана Миколаївна
Усатюк, Світлана Іванівна
Niemirich, Oleksandra
Havrysh, Andrey
Usatyuk, Nadezhda
Vasheka, Oksana
Usatyuk, Svitlana
Ключевые слова: галети
галеты
hardtack
порошок з моркви
порошок из моркови
carrot powder
порошок з паприки
порошок из паприки
paprika powder
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Патент 112216 UA, МПК A21D 13/08 (2006.01). Галети / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, Н. М. Усатюк, О. М. Вашека, С. І. Усатюк; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201605467; заявл. 20.05.2016; опубл. 12.12.2016, № 23, 2016.
Краткий осмотр (реферат): Галети містять борошно пшеничне вищого сорту, дріжджі хлібопекарські пресовані, кухонну сіль, цукор білий, соду харчову, кислоту молочну, які відрізняються тим, що додатково вносять порошок з моркви або з паприки та воду. Галеты содержат муку пшеничную высшего сорта, дрожжи хлебопекарные прессованные, поваренную соль, сахар, соду пищевую, кислоту молочную, которые отличаются тем, что дополнительно вносят порошок из моркови или из паприки и воду. The hardtacks contain high grade wheat flour, pressed baking yeast, salt, white sugar, soda, and lactic acid, which are different in that they additionally add powder from carrots or paprika and water.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27385
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
hard bisquits.pdf168,18 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback