Спосіб приготування солодкого фруктового соусу (Патент на винахід № 112247)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Основним завданням корисної моделі є розробка способу приготування солодкого фруктового соусу з високою харчовою та біологічною цінністю та покращеними структурно-механічними властивостями. The main task of the useful model is to develop a method for the preparation of sweet fruit sauce with high nutritional and biological value and improved structural and mechanical properties.

Опис

Ключові слова

солодкі соуси, sweet sauces, рослинний екстракт, herbal extract, порошок кореню левзеї сафроловидна, maral root powder, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Патент 112247 України, МПК A23L 33/105 (2016.01), A23L 21/10(2016.01), A23L 23/00, B01D 11/02(2006.01). Спосіб приготування солодкого фруктового соусу / Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Подобій, О. М. Усатюк, Л. М. Ковбасюк; заявник НУХТ. — № a201502952; заявл. 31.03.2015; опубл. 10.08.2016, Бюл. 15, 2016.

Зібрання