М'ясо-рослинні кулінарні вироби (патент на корисну модель № 123419)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

М'ясо-рослинні кулінарні вироби містять подрібнене м'ясо (котлетне м'ясо), цибулю і добавку, а для панірування - сухарі. Як добавки містять білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку, портулаку та черемші, воду для відновлення, сіль харчову, перець чорний мелений. Meat and vegetable culinary products contain crushed meat (cutlet meat), onion and an additive, and for panning - crackers. As supplements contain protein-containing semi-finished products of green mass of sugar beet, purslane and ramsons, water for recovery, food salt, black pepper milled.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, кулінарний виріб, котлетне м'ясо, черемша, портулак, зелена маса, cutlet meat, ramsons, purslane, plant green mass

Бібліографічний опис

Патент UA № 123419 МПК A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 33/185 (2016.01) М'ясо-рослинні кулінарні вироби / Солодко Л. М., Сімахіна Г. О.; заявник і патентовласник Нац. ун-т харчових технологій. № u 201709390 ; заявл. 25.09.2017 ; опубл. 26.02.2018, Бюл. № 4.

Зібрання