Дослідження структурно-механічних характеристик мусів на основі кави

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі представлено вплив полікомпонентної суміші рослинних екстрактів на основі кави на піноутворюючу здатність мусів. Надані рекомендації що до умов приготування мусів.

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, кава, мус, рослинні екстракти, піноутворююча здатність, кофе, мусс, пенообразующая способность, coffee, mousse, foaming ability

Бібліографічний опис

Рубанка, К. В. Дослідження структурно-механічних характеристик мусів на основі кави / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно ресторанного бізнесу, економік и та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 2 квітня, 2017 р. — Харків : ХДУХТ, 2017. — С. 90.