Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27411
Title: Оптимизация прогрессивной противоточной преддефекации диффузионного сока
Other Titles: Optimization of the progressive counter current diffusion juice preliming
Authors: Рева, Леонід Павлович
Петруша, Оксана Олександрівна
Литвин, Алла Миколаївна
Reva, Leonid
Petrusha, Oksana
Litvin, Alla
Keywords: відокремлення
швидкість осадження
фільтраційний коефіцієнт
пересатурування
separation
rate of sedimentation
filtration ratio
precarbonation
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2012
Citation: Рева, Л. П. Оптимизация прогрессивной противоточной преддефекации диффузионного сока / Л. П. Рева, О. О. Петруша, А. М. Литвин // Сахар. – 2012. – № 6. – С. 37-45.
Abstract: В результаті повернення на прогресивну попередню дефекацію до дифузійного соку від 0 до 50 % пересатурованого переддефекованого соку різко підвищується швидкість осадження переддефекаційного осаду у декілька разів при збереженні якісних показників соків. Тому раціональною величиною рециркуляції до дифузійного соку персатурованого переддефекованого соку можна вважати 50 %, за якої підвищення швидкості осадження осаду надає можливість відокремлювати переддефекаційних осад до основної дефекації. Due to transfer to diffusion juice progressive preliming of precarbonated prelimed juice increases the rate of preliming sedimentation in several times. Rational value of precarbonated prelimed juice recycling estimates 50% to the diffusion juice ratio, where the increase of sedimentation rate provides for separation of the prelimed sediments prior to the combined liming.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27411
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Reva.pdf276.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.