Використання волоських горіхів у технологіях консервованих продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено хімічний склад волоських горіхів різних сортів. Розроблено ряд консервованих продуктів з їх використанням. The chemical composition of walnuts of different varieties is investigated. A number of canned products have been developed with their use.

Опис

Ключові слова

волоські горіхи, білок, консервування, walnuts, protein, canning, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Вальчук, А. Використання волоських горіхів у технологіях консервованих продуктів. / А. Вальчук, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня. - К. : НУХТ. – 2018. – Ч. 1. – С. 305.