DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27461

Название: Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас
Другие названия: Study of the functional properties of the hydrocolloids with the purpose of use in the manufacture of candy mass
Авторы: Вайсера, Ольга Олександрівна
Vaysero, Olga
Кохан (Гавва), Олена Олександрівна
Kokhan (Gavva), Elena
Оболкіна, Віра Іллівна
Obolkina, Vera
Ключевые слова: в’язкість
гідроколоїд
синергізм
розчин
цукеркові маси
вязкость
гидроколлоид
синергизм
раствор
конфетные массы
viscosity
hydrocolloid
synergism
solution
candy mass
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас / Т. В. Каліновська, О. О. Вайсеро, О. О. Кохан, В. І. Оболкіна // Харчова промисловість — 2014. — № 15. — С. 42-48.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень динамічної в’язкості розчинів гуміарабіку, пектинів, желатинів, геланової камеді та їх синергітичних комбінацій в залежності від технологічних факторів (тривалості гідратації, температури, активної кислотності, додавання сиропів). Приведены результаты исследований динамической вязкости растворов гуммиарабика, пектинов, желатина, гелановой камеди и их синергитичних комбинаций в зависимости от технологических факторов (продолжительности гидратации, температуры, активной кислотности, добавления сиропов). The results of studies of the dynamic viscosity of solutions of gum arabic, pectins, gelatin, gelan gum and their combinations sinergitichnih depending on process factors (duration hydration, temperature, acidity of the active, adding syrups).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27461
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Study of the functional properties.pdf188,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь