Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27461
Title: Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас
Authors: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Вайсеро, Ольга Олександрівна
Кохан, Олена Олександрівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Kalinovska, Tatyana
Vaysero, Ol'ha
Kokhan, Olena
Obolkina, Vera
Keywords: в’язкість
гідроколоїд
синергізм
розчин
цукеркові маси
viscosity
hydrocolloid
synergism
solution
candy mass
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Citation: Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас / Т. В. Каліновська, О. О. Вайсеро, О. О. Кохан, В. І. Оболкіна // Харчова промисловість — 2014. — № 15. — С. 42-48.
Abstract: Наведено результати досліджень динамічної в’язкості розчинів гуміарабіку, пектинів, желатинів, геланової камеді та їх синергітичних комбінацій в залежності від технологічних факторів (тривалості гідратації, температури, активної кислотності, додавання сиропів).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27461
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Study of the functional properties.pdf188.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.